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Pregelatinized 과정을 거친 제품인가요?

작성자 서울홈브루(ip:)

작성일 2021-06-14 10:25:54

조회 64

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내용

안녕하세요. 

문의주신 위트 플레이크는 미국에서 맥아를 생산하는 업체 " Briess (브리스)"에서 만들어진 제품으로,  양조장에서 쉽게 사용될수있도록, 젤라틴화 과정을 거쳤습니다.

여기 아래 제품 상세 페이지 설명 한글  & 영문 아래와같이 보내드립니다. 



Brewers Red Wheat Flakes (Flakes)

브루어스 레드 위트 플레이크 


맥아 스타일  플레이크 (매쉬 필요함, 파쇄 필요없음 )

풍미,맛  밀

  Lovibond - 2L

특징  브리스 레드 밀 플레이크는 양조를 위해 특별히 제작되어, 양조장에서 쉽고 효율적으로 사용할수있습니다.

젤라틴화 과정은 보리맥아에서 발생한 효소에의해 전분이 쉽게 용해되고 소화될수있도록 합니다. 이것은 다른 과정없이 플레이크 밀을 다른 몰트와같이 매쉬 과정에 추가할수있도록 합니다. 레드 플레이크 밀은 파쇄할 필요가 없습니다.

용도  밀 맥아 대신 밀 맥주를 만드는데 사용할수있습니다.  플레이크 밀은 밀 몰트와 다른 풍미를 냅니다. 벨기에 밀맥주에 사용


   Use up to 40% 전체 몰트 양에 40%까지 사용할수있습니다.

   Use 0.5-1.0%  맥주의 거품을 안정적으로 높여준다.






MALT STYLE Flakes (may be mashed,  no need to mill )

FLAVOR Wheat

Characteristics Brewers Red Wheat Flakes have been produced specifically for brewing, developing characteristics necessary for easy and efficient use in a brewhouse. The process of gelatinizing makes the starches readily soluble and digestible by the naturally occurring enzymes in barley malt. This allows the flakes to be incorporated directly into the mash with other grains. Because flakes have a large surface area and are pre-cooked, they hydrate and disintegrate quickly. Filtration time will be normal. There is no need to mill Red Wheat Flakes. However, they can be put through the mill if that is the easiest means of

adding them to the mash.

COLOR CONTRIBUTION  Lovibond 2 L

USE   Pregelatinized Red Wheat Flakes can be used in place of Wheat Malt to make Wheat Beer. Flakes will yield a different flavor profile than Wheat Malt.

Use in the production of Belgian Wit Beers

  




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Pregelatinized 과정을 거친 제품인가요?

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